Dagbesteding

De Stichting Zorg en Kleur gaat dagbesteding aan mensen die behoren tot haar doelgroep aanbieden.

Maar wat houdt dagbesteding bij de Stichting Zorg en Kleur precies in?

De dagbesteding is bedoeld om meer herkenbare dagelijkse structuur aan te brengen en bezig te zijn met activiteiten die gezellig en zinvol zijn. Onze stichting wil dagbesteding in alle soorten en maten gaan aanbieden al dan niet samen met andere zorginstellingen.

Voor wie is dagbesteding?

Dagbesteding bij onze stichting is bedoeld voor alle mensen die behoren tot een van onze doelgroepen. Dagbesteding is een goede manier om verveling tegen te gaan, terwijl je tegelijkertijd iets leert. Men kan altijd kiezen welke activiteit beter bij hem/haar past. De essentie van de dagbesteding is dat er een goede kans bestaat om andere mensen te leren kennen!

 

Dagverblijf

Samen met jou en andere gasten organiseren we dagelijkse activiteiten: koken, een gezellige babbel, gedichten schrijven en voorlezen, muziek spelen, krant lezen, kaarten spelen, boodschappen doen, wandelen, in de moestuin gaan werken.

Wij werken samen

Onze zorg begint daar waar jij het niet meer zelf kan. Onze professionals en vrijwilligers staan voor je klaar. We delen onze professionele zorg met anderen. Onze inzet is een aanvulling op de bestaande zorg die door mantelzorgers (partner, familie, vriend,...) en andere professionele hulpverleners (huisarts, psychologen, psychiaters, verpleging, ziekenhuizen,...) wordt gegeven. We werken samen in wederzijds respect en vertrouwen.