Langdurige begeleiding WLZ

Langdurige begeleiding WLZ zelfstandig wonen

Heb je langdurige begeleiding thuis (WLZ) nodig?

Ons team staat voor je klaar om jou persoonlijk langdurig thuis te begeleiding en ondersteunen en jouw dilemma’s en uitdagingen oplossingsgericht aan te pakken.

Met langdurige begeleiding thuis (WLZ) ondersteunt je persoonlijke begeleider bij het uitvoeren van dagelijkse taken en bij het aanbrengen en behouden van een structuur en de regie over je eigen leven. Je gaat vanuit huis werken aan je uitdagingen bij het huishouden, werk en/of school, je administratie het lezen van brieven of het voeren van gesprekken met instanties en het aangaan en onderhouden van sociale contacten. We zijn er voor je als je lichaam en of geest je even in de steek laat. Je kan bij je persoonlijke begeleider je verhaal kwijt en is je begeleider jouw vertrouwenspersoon.

Jij staat dan ook voor een langer periode met je zorgvraag centraal. Samen werken jullie doelgericht en kijken jullie naar de oorzaak is van je dilemma’s en uitdagingen en deze jullie gaan samen, indien mogelijk, aanpakken op een manier die bij jou past.

Binnen ons diverse team, met jaren ervaring in het cultuursensitief werken, is er altijd een ambulant begeleider die goed aansluit bij jouw hulpvraag. 

Langdurige begeleiding WLZ zelfstandig wonen

Neem gerust contact op als jij hulp of begeleiding nodig hebt. Voor urgente vragen bel dan naar 06-286 11 992.

financiering begeleiding WMO PGB en WLZ

Hoe wordt je begeleiding betaald?

De hulpverlening van Stichting Zorg en kleur wordt betaald met een PGB vanuit de WMO en WLZ of door Zorg in Natura vanuit de WLZ.

Voor meer informatie over de financiering klik op de button PGB of WLZ.

Adres Hoofdkantoor:

Schoolstraat 28C

6512 JH Nijmegen

Telefoon: 024-3557397

Email:info@zorgenkleur.nl 

 

De Stichting Zorg en Kleur is telefonisch, in geval van spoed of nood, voor haar klanten, 24 uur per dag bereikbaar.

Cultuur sensitieve Ambulante Begeleiding hulpverlening Vluchtelingen migranten Nieuwe nederlanders

Stel gerust je vraag via ons contactformulier, we zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden. Voor urgente vragen bel dan naar 06-286 11 992.

    Cultuur sensitieve Ambulante Begeleiding hulpverlening Vluchtelingen migranten Nieuwe nederlanders