Waardevolle passende dagbesteding

 

Waardevolle passende dagbesteding begeleiding school werk

Waardevolle passende dagbesteding

Voor mensen die niet naar school kunnen of niet kunnen werken bieden wij waardevolle passende dagbesteding.

Een waardevolle invulling van de dag op een fijne locatie en met passende begeleiding. Voor mensen die niet naar school kunnen of niet kunnen werken bieden wij dagbesteding op basis van WLZ (Wet Langdurige Zorg) en WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning).

Wij bieden je een zinvolle, laagdrempelige vertrouwde en veilige plek waar je het gevoel hebt dat je ertoe doet. Het maakt daarbij niet uit of jij één, twee of vier dagen in de week dagbesteding nodig hebt. Je wordt altijd bijgestaan door gekwalificeerde begeleiders, betrokken collega’s uit ons diverse team. Zij stimuleren jou om actief deel te nemen aan de dag door te praten en door aan te voelen wat jij nodig hebt. Zo wordt met onze dagbesteding structuur en stabiliteit in jouw leven gecreëerd.

We bieden altijd passende dagbesteding die bestaat uit activiteiten overdag met een groep mensen die aansluit bij jouw interesses en waarbij we rekening houden met de diversiteit van de groep.

financiering begeleiding WMO PGB en WLZ

Hoe wordt je begeleiding betaald?

De hulpverlening van Stichting Zorg en kleur wordt betaald met een PGB vanuit de WMO en WLZ of door Zorg in Natura vanuit de WLZ.

Voor meer informatie over de financiering klik op de button PGB of WLZ.

Adres Hoofdkantoor:

Schoolstraat 28C

6512 JH Nijmegen

Telefoon: 024-3557397

Email:info@zorgenkleur.nl 

 

De Stichting Zorg en Kleur is telefonisch, in geval van spoed of nood, voor haar klanten, 24 uur per dag bereikbaar.

Cultuur sensitieve Ambulante Begeleiding hulpverlening Vluchtelingen migranten Nieuwe nederlanders

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@zorgenkleur.nl, we zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden. Voor urgente vragen bel dan naar 06-286 11 992.

Cultuur sensitieve Ambulante Begeleiding hulpverlening Vluchtelingen migranten Nieuwe nederlanders